MKB Internet Advies

Google+ is het sociale netwerk van Google. Met uw bedrijf aanwezig zijn op Facebook en Twitter is van groot belang, dat hoeven wij u waarschijnlijk niet uit te leggen. Toch kan het voor bedrijven zeer gunstig zijn om naast deze twee platformen ook aanwezig te zijn op Google+. MKB Internet Advies kan voor uw bedrijf naast een Facebookprofiel en een YouTube-kanaal ook een Google+ kanaal aanmaken, zodat u ook van de vele voordelen van Google+ kunt profiteren.

Google+ aanwezigheid betekent een nóg groter publiek bereiken

MKB Internet Advies begrijpt het als u voorrang geeft aan Facebook en Twitter als sociale platforms om aanwezig op te zijn met uw onderneming. Toch moet u ook de voordelen van een Google+ kanaal niet onderschatten. Zeker wanneer u een YouTube kanaal onderhoudt, of dit door ons laat doen, biedt dit voordelen, want beide diensten zijn van Google en werken nauw met elkaar samen. Daarnaast is Google+ sterk verbonden met de Google zoekmachine en bijvoorbeeld ook met Gmail, wat immers door veel mensen gebruikt wordt. Zo komt uw bedrijf vaker in beeld bij uw doelgroep. Google+ biedt ook mogelijkheden om uw onderneming in beeld te krijgen bij Google-gebruikers uit uw eigen regio.

Tenslotte kunnen nog de gebruikers noemen die, om wat voor reden dan ook, geen Facebook willen gebruiken en daarom actief zijn op Google+. Omdat niet elk bedrijf actief is op Google+, heeft u een voordeel in het bereiken van deze groep mensen, als u wel aanwezig bent op Google+.

U kunt contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de voordelen van uw aanwezigheid van Google+, en wat MKB Internet Advies daarin voor u kan betekenen. Wij zijn uw partner om op professionele wijze aanwezig te zijn op Google+ en hier maximaal resultaat uit te halen. Wij stellen een aantrekkelijk Google+ profiel voor u op, zowel qua vormgeving als qua inhoud. Dit Google+ profiel bevat alle belangrijke informatie over uw bedrijf en ziet er aantrekkelijk uit. Dit uitbesteden aan MKB Internet Advies bespaart u een hoop tijd en wij voeren dit zorgvuldig voor u uit. Trek dus ook meer klanten aan door het laten opzetten van uw Google+ aanwezigheid door MKB Internet Advies!