MKB Internet Advies

Waarom een bedrijfsvideo voor uw bedrijf?

Uw doelgroep kennis laten maken met uw bedrijf kan op meerdere manieren. Een van de mogelijkheden is via een bedrijfsvideo. Letterlijk in een oogopslag krijgen uw potentiële klanten een beeld van uw bedrijf. De bedrijfsvideo is inzetbaar op alle online kanalen zoals YouTube, Facebook, Twitter en LinkedIn. Uw bedrijfsvideo kan ook geïntegreerd worden op uw website. Spreekt de visuele kennismaking van uw bedrijf via een bedrijfsvideo u aan?

  • Bedrijfsvideo voor een visuele kennismaking
  • Bedrijfsvideo voor website, YouTube of Facebook
  • Zelf online samen te stellen
  • Professionele uitstraling
  • Upload eenvoudig uw foto’s
  • Eenvoudig zelf uw bedrijfsvideo samenstellen

Bedrijfsvidoe

Wel een bedrijfsvideo, maar geen trek in een camerateam over de vloer? Onze bedrijfsvideo’s stelt u eenvoudig samen. U uploadt heel eenvoudig uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en de foto’s die u wilt laten zien, samen met de tekst die bij de foto’s getoond moet worden. Vult u dan ook uw persoonlijke gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen, als dat nodig is. Denkt u er ook aan om foto’s van zo hoog mogelijke kwaliteit in te sturen, wij maken de bedrijfsvideo namelijk in HD-kwaliteit, dan komen de foto’s mooi tot hun recht. Nadat wij de juiste gegevens van u ontvangen hebben, gaan wij voor u aan de slag om een professioneel uitziende promotievideo van uw bedrijf te maken.

Wilt u meer informatie over een bedrijfsvideo?

Hoe gaan wij te werk wanneer u er voor kiest om een bedrijfsvideo door ons te laten maken? Wij vertellen u graag hoe het werkt. Neemt u dan gerust contact met ons op.