MKB Internet Advies

Uw doelgroep kennis laten maken met uw bedrijf kan op meerdere manieren. Een van de mogelijkheden is via een bedrijfsvideo. Letterlijk in een oogopslag krijgen (potentiele) klanten of opdrachtgevers een beeld van uw bedrijf. De bedrijfsvideo is inzetbaar op online kanalen zoals YouTube en of uw Facebookpagina, en kan geïntegreerd worden op uw website. Spreekt de visuele kennismaking van uw bedrijf via een bedrijfsvideo u aan? MKB Internet Advies kan u hiermee van dienst zijn.

  • Bedrijfsvideo voor een visuele kennismaking
  • Bedrijfsvideo voor website, YouTube of Facebook
  • Zelf online samen te stellen
  • Professionele uitstraling
  • Upload eenvoudig uw foto’s
  • Eenvoudig zelf uw bedrijfsvideo samenstellen

Wel een bedrijfsvideo, maar geen trek in een camerateam over de vloer? De bedrijfsvideo’s van MKB Internet Advies stelt u eenvoudig zelf online samen. Via ons webformulier upload u heel eenvoudig uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en de foto’s die u wilt laten zien, samen met de tekst die bij de foto’s getoond moet worden. Vult u dan ook uw persoonlijke gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen, als dat nodig is. Denkt u er ook aan om foto’s van zo hoog mogelijke kwaliteit in te sturen, wij maken de bedrijfsvideo namelijk in HD-kwaliteit, dan komen de foto’s mooi tot hun recht.

Nadat wij de juiste gegevens van u ontvangen hebben, gaan wij voor u aan de slag om een professioneel uitziende promotievideo van uw bedrijf te maken. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan wanneer u er voor kiest om een bedrijfsvideo door ons te laten maken? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze collega’s geven een gratis advies.