MKB Internet Advies

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een echte sales tijger. Heb jij geen telefoonangst en ben jij niet bang om met onbekende personen een gesprek aan te gaan en kan jij dan echte interesse tonen in de tegenpartij, is nee horen voor jou een uitdaging en kan jij deze ombuigen in een ja en bezit jij de volgende vaardigheden: sterk in communicatie, goed kunnen luisteren en anticiperen op klanten, enthousiast, commercieel en altijd opzoek naar de ultieme verkoopkans? Dan zoeken wij jou! Wil jij een goede baan in een markt die altijd uitdagend is. Kom bij ons solliciteren! Hoe beter jij wordt hoe meer jij gaat verdienen! The sky’s is the limit bij ons.

Wij zijn hier geen belfabriek! Hier heerst geen callcenter sfeer. Je werkt in een relaxte werk omgeving met leuke collega’s bij een online marketingbureau. Wij zijn gevestigd in Leiden dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens hebben wij voldoende parkeer gelegenheid hier om met de auto te komen. Wij hebben een Commercieel binnendienst medewerker nodig die zich specialiseert in het maken van kwaliteit afspraken in het B2B segment. Jij hebt een hele belangrijke functie in ons bedrijf omdat je het verlengstuk wordt van de buitendienst. Voor het telefonisch maken van afspraken in het B2B segment moet je een drive hebben en goed kunnen luisteren. Je bent in staat om de klant te bedienen, doordat jij in kan spelen op de behoeftes van de klant. Je hebt een vlotte babbel en hebt een goede intonatie. Door jouw enthousiasme weet jij een klik te maken met onze klanten. Jij zoekt jouw eigen leads uit die je gaat bellen voor een afspraak. Jij bent het eerste contact en indruk wat de klanten hebben met MKB Internet Advies.

Functie-eisen

Voor de functie als Commercieel medewerker binnendienst beschik je over:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar commerciële klantcontact ervaring b2b is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden, luisterend oor en vermogen om goed te kunnen doorvragen en te reageren; opvangen van koopsignalen en actie ondernemen.
  • Ervaring met koude acquisitie is een pre
  • Resultaatgerichtheid en zelfstandigheid.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

 

Wat bieden wij jou:

  • Uitdagende fulltime baan met uitzicht op een vast contract.
  • Mogelijkheid op ZZP Basis
  • Dynamisch team met korte lijnen. Geen callcenter maar een online marketing bedrijf!
  • Salaris tussen de 2000 en 3000 euro met een goede bonusregeling afhankelijk van jouw ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

 

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een online marketing bedrijf gevestigd in Leiden. Wij bieden een breed assortiment aan met verschillende diensten om een toppositie in Google te krijgen en online nieuwe contacten met de klanten verzorgt. Het is een jong team dat met volle enthousiasme succesvol is. MKB Internet Advies is een bedrijf waar iedereen dezelfde kant op kijkt en wij hebben een leuk team van enthousiaste medewerkers. Spreekt deze vacature je aan? Aarzel niet om met ons in contact te komen! Stuur ons jouw motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v sollicitaties.