MKB Internet Advies

Waarom moet uw vindbaar in Google zijn? 

U heeft als ondernemer een goed product, beschikt over vakkennis en aan de prijs-kwaliteitverhouding mankeert ook niets maar toch vinden klanten u niet! De klant zoekt, oriënteert en informeert zich online. Dit betekent voor u als ondernemer dat het erg belangrijk is dat u hoger in Google staat dan andere websites. U moet net als uw concurent vindbaar in Google zijn.

vindbaar in Google

Voor u is het belangrijk om gebruik te maken van goede webpagina’s die gebruiksvriendelijk zijn en relevante content en/of producten hebben voor uw klanten. Zorg ervoor dat elke pagina telt voor de gebruiker van de website. Op deze manier bindt u de klant aan uw dienst, product of specialisme. Een goede website maken voor een goede online vindbaarheid is belangrijk! Het is heel simpel als de klant uw pagina’s ziet in Google komen ze makkelijker in contact met uw bedrijf. Goede vindbaarheid is meer leads en rendement.

Bekijk onze SEA pakketten Bekijk onze SEO pakketten

Beter vindbaar worden? Dat is onze specialisatie!

De manier om online goed gevonden te worden? Die hebben wij. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed gevonden worden. Een betere vindbaarheid zorgt voor meer klanten. Wij bieden een aantal mogelijkheden om uw website beter vindbaar te maken.

  • Zoekmachine optimalisatie; SEO
  • Search engine advertisement; SEA
  • Website analyse
  • Linkbuilding
  • Social Media Marketing

Soms heeft u als ondernemer al heel lang dezelfde website en bent u toe aan een nieuwe verbeterde versie van uw oude website. Daarvoor bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij maken uw website volledig Google proof, waardoor deze automatisch al beter vindbaar is dan de meeste websites. Wij zorgen er ook voor dat deze website gebaseerd is op het generen van nieuwe klanten. Een goede gebruiksvriendelijkheid voor alle apparaten.

Wilt u zo snel mogelijk vindbaar in Google zijn?

Maak gebruik van onze expertise. Onze kennis helpt uw onderneming naar een betere online positie dan uw concurrent. Wij maken uw bedrijf vindbaar in Google. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke advies. U kunt ons bereiken op 035-2003000, of vul het contactformulier in op deze pagina en wij nemen contact op met u!

 

Plan een advies op maat!