MKB Internet Advies

Online Marketing voor  het MKB

Online marketing is een verzamelnaam voor online marketingactiviteiten. Hieronder vallen alle online marketingstrategieën zoals zoekmachinemarketing, e-mail marketing, content marketing en social media marketing. Wij kunnen u helpen bij het opstarten en onderhouden van een renderende online marketing. Zoals onze naam aangeeft richten wij ons op het MKB. Wij spreken met name de taal van de kleinere ondernemingen, kennen hun bedrijfsbehoeften en knelpunten zoals tijdgebrek, niet kunnen beschikken over een marketingafdeling en ‘niet alles zelf kunnen doen’.

Waarom moet uw vindbaar in Google zijn?

U heeft als ondernemer een goed product, beschikt over vakkennis en aan de prijs-kwaliteitverhouding mankeert ook niets maar toch vinden klanten u niet! De klant zoekt, oriënteert en informeert zich online. Dit betekent voor u als ondernemer dat het erg belangrijk is dat u hoger in Google staat dan andere websites.

Search Engine Marketing

Het hebben van een zakelijke website alleen is niet meer toereikend. Wie online gevonden wil worden door de juiste doelgroep heeft meer power nodig. Zoekmachine marketing is daarbij een effectieve methode. Zoekmachinemarketing ( Search Engine Marketing) maakt webpagina’s beter vindbaar voor zoekmachines. Dit is belangrijk want zoekmachines bepalen dankzij algoritmes wie niet vindbaar is, beter vindbaar is of optimaal vindbaar is. SEO en SEA zijn twee disciplines die vallen binnen Search Engine Marketing.

Google Ads +

tekst volgt