MKB Internet Advies

Online marketing is een verzamelnaam voor online marketingactiviteiten. Hieronder vallen alle online marketingstrategieën zoals zoekmachinemarketing, e-mail marketing, content marketing en social media marketing. Bij online marketing spelen SEO ( zoekmachineoptimalisatie) en SEA ( Search Engine Advertising) een belangrijke rol. MKB Internet Advies kan u helpen bij het opstarten en onderhouden van een renderende online marketing. Zoals onze naam aangeeft richten wij ons op het MKB.

Vindbaar in Google. Hoe doe je dat?

U heeft als ondernemer een pracht product, beschikt over prima vakkennis en aan de prijs-kwaliteitverhouding mankeert ook niets. Helaas is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat u daarmee de juiste of voldoende klanten aantrekt. De huidige consument zoekt, oriënteert en informeert zich online. Dit betekent voor u als ondernemer dat u daar moet zijn waar uw doelgroep is: online. En dat niet alleen.

Search Engine Marketing

Het hebben van een zakelijke website alleen is niet meer toereikend. Wie online gevonden wil worden door de juiste doelgroep heeft meer power nodig. Zoekmachine marketing is daarbij een effectieve methode. Zoekmachinemarketing ( Search Engine Marketing) maakt webpagina’s beter vindbaar voor zoekmachines. Dit is belangrijk want zoekmachines bepalen dankzij algoritmes wie niet vindbaar is, beter vindbaar is of optimaal vindbaar is.