MKB Internet Advies

Wat kan u met YouTube?

YouTube is in februari 2005 opgericht en is een van de grootste social mediakanalen op internet. YouTube geeft mensen de mogelijkheid geeft om video’s op te nemen en te delen met anderen. Bijna iedereen maakt gebruik van YouTube. Door YouTube zijn er mogelijkheden om online cursussen en trainingen aan te bieden, een vlog te maken om een kijkje te laten nemen in iemands leven, bedrijfspresentaties, filmpjes met handleidingen, films, series en nog veel meer. 

youtube

Waarom is YouTube belangrijk voor uw bedrijf?

Als u met uw bedrijf op een snelle manier naamsbekendheid wil maken en de aandacht van mogelijke klanten wilt krijgen, kunt u niet zonder video, want uw bedrijf profiteert van het feit dat veel mensen op internet online filmpjes bekijken. Er zijn verschillende voordelen van het werken met video’s voor uw website en social media marketing. Denk hierbij aan:

  1. Het zien van filmpjes over uw bedrijf is handig voor mensen die visueel ingesteld zijn of voor diegenen die het zo druk hebben met hun werk dat ze geen tijd hebben om grote lappen tekst te lezen.

  2. Het helpt uw bedrijf om met behulp van een video de organisatie een persoonlijk tintje te geven, waardoor u herkenbaar en persoonlijk overkomt. Wanneer u de juiste indruk heeft gemaakt is het voor uw mogelijke klanten aantrekkelijk om zaken met u te doen.

  3. Het gebruik maken van bedrijfsvideo’s zorgt ervoor dat u aandacht krijgt van mogelijke klanten, en u bereikt er mensen mee die op internet surfen. De benadering is per firma verschillend, maar u bent herkenbaar en zet uw bedrijf professioneel op de kaart.

Wat kunnen wij voor u doen met YouTube?

Het is, als u van plan bent om video’s te gaan gebruiken voor de presentatie van uw bedrijf, verstandig om een professional in te schakelen om u dit uit handen te nemen. Een succesvolle aanwezigheid op YouTube vereist namelijk nogal wat kennis en ervaring en u bent er vrij veel tijd aan kwijt. Wanneer u dit niet op professionele wijze uitvoert, maakt u geen goede indruk en leidt u er eerder schade onder dan dat er voordeel van heeft. Wij weten hoe wij dit voor u moeten aanpakken en kunnen u daarbij helpen, door het volledig verzorgen van uw YouTube-aanwezigheid. Wij stellen een YouTube-kanaal voor u op en maken pakkende video’s van professionele kwaliteit voor u. Dit bespaart u een hoop tijd en u kunt ervan verzekerd zijn dat u een goede, professionele en klantgerichte indruk maakt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van YouTube?

Wij vertellen u graag meer over wat wij kunnen doen voor uw bedrijf op het gebied van YouTube marketing. Meer weten? Bel ons even op 035-200 3000 ofvul hier het contactformulier in en wij bellen u terug.