MKB Internet Advies

YouTube is in februari 2005 opgericht en is inmiddels een van de grootste social mediakanalen op internet. YouTube geeft mensen de mogelijkheid geeft om video’s op te nemen en te delen met anderen. Niet alleen particulieren, maar ook steeds meer bedrijven maken hier gebruik van, en met goede redenen.

Door YouTube zijn er mogelijkheden op internet ontstaan om online cursussen en trainingen aan te bieden, doordat men informatie en ideeën met elkaar kan delen. Advertenties worden gemaakt om producten, diensten of activiteiten onder de aandacht te brengen bij het publiek.

Als u met uw bedrijf op een snelle manier naamsbekendheid wil maken en de aandacht van mogelijke klanten wilt krijgen, kunt u niet zonder video, want uw bedrijf profiteert van het feit dat veel mensen op internet online filmpjes bekijken.

Er zijn verschillende voordelen van het werken met video’s voor uw website en social media marketing. Denk hierbij aan:

  1. Het kunnen kijken van filmpjes over uw bedrijf is handig voor mensen die visueel ingesteld zijn of voor diegenen die het zo druk hebben met hun werk dat ze geen tijd hebben om grote lappen tekst te lezen.
  2. Het helpt uw bedrijf om met behulp van een video de organisatie een persoonlijk tintje te geven, waardoor u herkenbaar en persoonlijk overkomt. Wanneer u de juiste indruk heeft gemaakt is het voor uw mogelijke klanten aantrekkelijk om zaken met u te doen.
  3. Het gebruik maken van bedrijfsvideo’s zorgt ervoor dat u aandacht krijgt van mogelijke klanten, en u bereikt er mensen mee die op internet surfen. De benadering is per firma verschillend, maar u bent herkenbaar en zet uw bedrijf professioneel op de kaart.

Het is, als u van plan bent om video’s te gaan gebruiken voor de presentatie van uw bedrijf, verstandig om een professional in te schakelen om u dit uit handen te nemen. Een succesvolle aanwezigheid op YouTube vereist namelijk nogal wat kennis en ervaring en u bent er vrij veel tijd aan kwijt. Wanneer u dit niet op professionele wijze uitvoert, maakt u geen goede indruk en leidt u er eerder schade onder dan dat er voordeel van heeft. MKB Internet Advies weet hoe ze dit aan moeten pakken en kan u daarbij helpen, door het volledig verzorgen van uw YouTube-aanwezigheid. Wij stellen een YouTube-kanaal voor u op en maken pakkende video’s van professionele kwaliteit voor u. Dit bespaart u een hoop tijd en u kunt ervan verzekerd zijn dat u een goede, professionele en klantgerichte indruk maakt.

Kies dus voor MKB Internet Advies en maak een afspraak, of neem contact met ons op voor meer informatie.