MKB Internet Advies

Wat is SEO? Search Engine Optimazation?

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en dit houdt in dat u uw website verbetert om beter gevonden te worden in zoekmachines. Het is eigenlijk een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het verbeteren van uw website of webshop. Als bedrijf met een website of webshop is het belangrijk om aan zoekmachine optimalisatie te doen. Je kunt op deze manier potentiële klanten bereiken en uw website populairder maken.

seo tekst

Waarom wilt u als Ondernemer SEO inzetten?

U wilt als ondernemer meer klanten krijgen. Dan wilt u natuurlijk meer bezoekers. En wat doen wij tegenwoordig als wij producten of diensten zoeken? Googelen! Wanneer mensen een online zoektermen invoeren, krijgen de meest relevante websites een hogere positie in de in de resultaten. Wanneer u onder de aandacht wilt komen bij uw doelgroep is van groot belang dat zoekmachines uw website relevant vinden om u een hoge positie te geven. Met SEO wordt uw website en de pagina’s zo ingericht dat de algoritmes van zoekmachines uw website als relevant beoordelen. De ontwikkelingen binnen SEO gaan snel en de daaraan verbonden eisen van zoekmachines, maar ook onze SEO experts, bewegen hierin mee.

Hoe helpen wij u met SEO?

Wij richten uw website in met relevante teksten en de juiste technieken. Naast deze ‘spelregels’ om met SEO een hogere positie te verkrijgen is de mobiliteit van de website van belang. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van SEO. Zij zullen dan ook zorgen dat uw SEO altijd up to date is. 

  • Wij maken uw landingspagina's; creëren en optimaliseren content
  • Wij doen zoekwoorden en concurrentie onderzoek
  • SEO campagnes voor elk budget
  • Uw website op de juiste manier ingericht
  • Maandelijkse rapportage van de resultaten

Bekijk hier onze SEO pakketten

 Wilt u meer weten over een SEO-campagne?

Wanneer u ons benadert om een SEO-campagne voor u te starten, zullen wij een aantal zogenoemde landingspagina’s voor u gaan schrijven. Deze pagina’s zijn voor zoekmachines geschreven, goed indexeerbaar, en gelijktijdig aantrekkelijk voor uw potentiële klanten. Door SEO landingspagina’s aan uw website toe te voegen zal uw website meer bezoekers krijgen. Een SEO-campagne starten voor uw bedrijf is een goed idee voor iedereen die meer traffic wil. Neemt u voor een resultaatgericht en een persoonlijk plan contact op met ons op.