MKB Internet Advies

Uiteraard kan MKB Internet Advies u voorzien van een prachtige bedrijfswebsite, en kunnen wij ervoor zorgen dat deze website zeer goed vindbaar is voor mogelijke klanten. Voor deze zaken heeft u in ons de juiste partner gevonden. Het belang van een goede website kent iedereen, maar wat vaak onderbelicht blijft is de hosting. Goede hosting is van zeer groot belang, want als uw website vaak uit de lucht is, of te langzaam op het scherm van de bezoeker getoond wordt, zullen uw bezoekers afhaken. Zij zullen dan naar één van uw concurrenten gaan, die wellicht een snellere website heeft die wel vrijwel altijd in de lucht is.

Gelukkig is MKB Internet Advies ook uw partner voor snelle en betrouwbare hosting. Hosting is onderdeel van ons totaalpakket en wordt geheel op maat aangeboden, afgestemd op wat u nodig hebt voor uw website.

Betrouwbare hosting die aansluit op uw situatie

MKB Internet Advies biedt betrouwbare hosting aan, zowel op het Linux plaform (Fedora) als op Windows Server 2003. Voor Linux kunt u kiezen uit drie pakketten, SILVER, GOLD en PLATINUM. Wij zullen u adviseren over welke hostingoplossing geschikt is voor uw bedrijf. Afhankelijk van wat u nodig hebt kunt u voor een bepaald pakket kiezen, zodat u bijvoorbeeld niet hoeft te betalen voor grote hoeveelheden dataverkeer of schijfruimte, als u dat niet nodig heeft. Onze hostingpakketten zijn tevens flexibel; mocht u midden in een contractjaar meer dataverkeer of schijfruimte nodig hebben, dan kunt u dit bijbestellen.

Dat uw website helemaal nooit uitvalt kan geen enkele hostingpartij u garanderen, maar MKB Internet Advies komt er wel in de buurt. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om eventuele problemen direct op te lossen. Met MKB Internet Advies bent u ervan verzekerd dat u niet alleen een mooie, goed vindbare website ontvangt, maar dat deze ook goed en snel bereikbaar is en blijft voor uw doelgroep.

De totaaloplossing van MKB Internet Advies biedt alles wat u nodig heeft voor een effectieve bedrijfswebsite.